5.4 C
Paşcani
joi, octombrie 28, 2021
Array

12 pompieri pășcăneni, avansați in grad. Află care sunt aceștia (FOTO)

Avansare in gradEmotii mari pentru o parte din pompierii pascaneni. In aceasta dimineata, incepand cu orele 09:00, in curtea subunitatii Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta din Pascani a avut loc o festivitate de avansare in grad a unui numar de 12 militari.

In urma unui ordin de ministru, pe data de 1 august s-a decis ca pompierii sa fie ridicati in grad in functie de vechime.

Avansare in grad1Cei care au fost plutonieri adjutanti timp de minim 6 ani au trecut la nivelul de adjutant-sef: Vasilica Gorcioaia, Vasile Turcu si Ionel Ungureanu.

De la gradul de plutonier major la plutonier adjutant au fost nominalizati: Petrisor Albu, Costica Asofiei, Ovidiu Boboc, Ion Dragusanu, Vasilica Grecu, Ioan Grigoriu, Valentin Jitaru, Sorin Zamfiroaia, iar la nivelul de plutonier major a fost avansat Iulian Boronea, toti cu o vechime de 5 ani.

Avansare in grad2Lucratorii ISU au primit insemnele de grad de la comandantul subunitatii ISU, colonelul Sandu Vornicu si au jurat inca odata ca “Servesc Patria”.

DE LA ACELAȘI AUTOR

Decizie de ultimă oră! Senatul a respins obligativitatea certificatului verde la locul de muncă

Plenul Senatului nu a reușit să adopte, miercuri, propunerea legislativă prin care personalul unor unităţi publice şi...

Trecem la ora de iarnă în weekend

În weekend trecem la ora de iarnă, iar ceasul se dă cu o oră înapoi, ceea ce...

Deputatul Sorin Năcuță: Sprijin real pentru agricultori și crescătorii de animale

Sprijin real pentru agricultori și crescătorii de animale! Ministrul Agriculturii și Dezvoltării Rurale a anunțat că au fost...

Deputatul Sorin Năcuță: program guvernamental pentru susținerea activității IMM-urilor VIDEO

Ca membru al Comisiei de Politici Economice am susținut astăzi în Parlament, adoptarea Ordonanței de Urgență 118/2020...

METEO

ALTE ȘTIRI

INFOBIT - STIRILE ZILEI

OPINII

Să fim oameni, nu roboți!

Uitați-vă cu atenție în jurul vostru! În fiecare scară de bloc, pe orice stradă din suburbii este...

PULSUL ZILEI