5.7 C
Paşcani
vineri, aprilie 19, 2024

Actori de renume vin la Pașcani. Nu marți, ci luni, pe 4 decembrie

Actori de renume vin la Pașcani. Nu în această seară cum era în prima fază stabilit ci luni, 4 decembrie de la aceeași oră. Motivul amânării spectacolului este vremea nefavorbailă. Amintim că actorii ce vor juca în piesa Creditul, pentru pășcăneni sunt Șerban Pavlu și Răzvan Vasilescu, cunoscuți din filme premiate, seriale, piese de teatru sau reclame tv. Prețul unui bilet este de 20 lei pentru elevi și 40 de lei pentru adulți. Grăbiți-vă pentru că mai sunt puține locuri didponibile.

Un spectacol de teatru de zile mari se se anunță la Pașcani, pe 4 decembrie. Mai exact, actorii Răzvan Vasilescu și Șerban Pavlu vor intra în pielea personajelor din comedia “Creditul” începând cu ora 19:00. Evenimentul are loc în sala de spectacole de la Casa de Cultură și se încadrează în lista de activități dedicate lunii lui Sadoveanu.

Pentru a-i vedea pe cei doi mari actori trebuie să scoateți din buzunar 20 de lei elevii care vin în grup și chiar însoțiți de profesori și 40 de lei adulții dornici de spectacol. 

Despre comedia “Creditul” scrisă de Jordi Galceran se poate spune – comicul piesei nu iese la iveală numai prin prisma replicilor și a situației burleşti în care se află personajele, ci și prin prisma faptului că temerile bancherului vizavi de trăinicia căsniciei sale se adeveresc, fără ca la bază să se afle și acțiuni concrete.

Alte articole

Pelerinaj de Florii la Pașcani și Târgu Frumos pe 27 aprilie

Sâmbătă, 27 aprilie, înainte de Săptămâna Mare, în municipiul...

Președinte de ședință de la PNL, la propunerea PSD

Situație inedită in legislativul pascanean. Pentru ultimele sedinte pana...

N-au reuşit. Doar ne-au făcut mai puternici! (P)

Comunicat de presă În cursul zilei de ieri, Curtea de...

Concert de muzică psaltică, la Pașcani. Corul Academic Byzantion, la Casa de Cultură, pe 26 aprilie

Protopopiatul Pașcani și Asociația Culturală Byzantion organizează înainte de...