19.5 C
Paşcani
vineri, martie 29, 2024

279 de mașini controlate de polițiști. Vezi ce amenzi s-au dat

ACŢIUNEA POLIŢIŞTILOR PĂŞCĂNENI, PENTRU COMBATEREA ACCIDENTELOR RUTIERE

În perioada 17 – 18 noiembrie a.c., poliţiştii din cadrul Biroului Rutier Paşcani au acţionat pentru combaterea accidentelor rutiere generate de nerespectarea regimului legal de viteză şi conducerea autovehiculelor sub influenţa băuturilor alcoolice.

Au fost controlate 279 de autovehicule.

Au fosta plicate 83 de sancţiuni contravenţionale în valoare de 34.350 de lei, dintre care 51 pentru nerespectarea regimului legal de viteză, 4 pentru conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului, 4 pentru depăşiri neregulamentare, 2 pentru nefolosirea centurii de siguranţă pe timpul deplasării cu autovehiculul şi 22 pentru alte abateri.

De asemenea, au fost reţinute 1 certificat de înmatriculare şi 8 permise de conducere dintre care 4 pentru conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului şi 2 pentru depăşiri neregulamentare.

Totodată, a fost constatată o infracţiune.

Spre exemplu, un bărbat de 43 de ani, din municipiul Paşcani, a fost sanctionat contravenţional cu amendă în cuantum de 1.350 de lei, fiindu-i reţinut permisul de conducere pentru 90 zile, întrucât a condus un autoturism pe strada Ceferiştilor, din mun. Paşcani, aflându-se sub influenţa băuturilor alcoolice.

Alte articole

Paștele catolic va fi sărbătorit duminică, 31 martie

Ultima zi a lunii Martie marchează Sărbătorile Pascale ale...

Măsuri de prevenire a incendiilor cu ocazia Paștelui Catolic. Recomandările pompierilor

​În contextul manifestărilor religioase prilejuite de luminatele sărbători catolice,...

PS Iosif Păuleţ: Scrisoarea pastorală de Paşti 2024

Pacea mea o dau vouă! A venit Isus, a stat...