19.2 C
Paşcani
vineri, septembrie 17, 2021

,,1 Decembrie – un vis împlinit’’ – la Liceul Tehnologic “Mihai Busuioc – FOTO

Comunicat: În anticiparea Centenarului Marii Uniri de la 1918, astăzi, 29 noiembrie 2018, la Liceul Tehnologic ,,M. Busuioc’’ s-a desfășurat activitatea cu tema ,,1 Decembrie- un vis împlinit’’.

Centenarul reprezintă cea mai importantă rațiune festivă a României moderne. Astfel să-l celebrăm cum se cuvine, să fim mai buni, mai participativi și să nu uităm jertfa înaintașilor noștri, un act scump pe care suntem datori să-l onorăm ca atare, dând  în dar mai departe elevilor noștri o Românie mai bună – cu toată istoria ei.

Ce este mai frumos decât a marca unitatea și identitatea românească prin expunerea talentului muzical și al virtuților cu care Dumnezeu ne-a înzestrat pe noi, românii? Astfel, elevii, cu mic cu mare, îmbrăcați în straie pupulare și purtând cu emoție tricolorul în piept, și-au exprimat bucuria unirii prin cântece populare și patriotice, au recitat poezii cu tematică și au pus în scenă câteva momente din istoria noastră națională de la 1918, fiind mândri că sunt români.

DE LA ACELAȘI AUTOR

S-a stabilit cum se dau banii prin ”Anghel Saligny”. Fiecare judeţ va primi cel puţin 140 milioane de lei

Alocări de cel puţin 140 de milioane de lei pentru fiecare judeţ, de 4 milioane pentru fiecare...

Certificat verde la restaurant, mall și nunți. Arafat: Avem legea, e nevoie de HG. Există deja o aplicație care poate citi codul QR

Oamenii ar putea intra la restaurant, mall și nunți cu certificatul verde, acolo unde rata de infectare...

Noi măsuri pentru românii care beneficiază de ajutor social. Ce condiţii trebuie să respecte pentru a primi banii

Guvernul a aprobat miercuri, 15 septembrie, noi măsuri pentru stimularea participării pe piaţa muncii a beneficiarilor de...

Ce trebuie să facem dacă primim facturi uriașe la energie. Oficial ANRE: „Și furnizorul își dă seama că cineva a comis o eroare”

Mulți români se plâng că au primit facturi uriașe la energie electrică. Un locuitor din Sectorul 1...

METEO

ALTE ȘTIRI

INFOBIT - STIRILE ZILEI

OPINII

Să fim oameni, nu roboți!

Uitați-vă cu atenție în jurul vostru! În fiecare scară de bloc, pe orice stradă din suburbii este...

PULSUL ZILEI